Overkapping aan huis

Wie wil nou niet langer en vaker genieten van het buitenleven? Maak van uw achtertuin een verlengstuk van uw woning met een overkapping aan huis direct aan uw gevel.

De montage van een dergelijke luifel is tegenwoordig helemaal niet ingewikkeld.Een houten overkapping die u hier ziet, kunnen wij aan u leveren in alle denkbare maten. Ook de overkapping die hier groot staan afgebeeld kunnen wij kleiner leveren en andersom kunnen wij ook de overkappingen die hier klein staan afgebeeld groter leveren. Dit is mogelijk omdat wij alles produceren in onze fabriek, waardoor we aan alle wensen van u kunnen voldoen.

Onze kwaliteit en garantie

Ons belangrijkste doel bij Woodpro is om onze klanten gelukkig te maken. We proberen dit te waarborgen door gebruik te maken van hoogwaardig hout; zorgen voor een uitstekend ontwerp, productie en levering; en door onze klanten op elke mogelijke manier te helpen met de expertise van ons geschoold personeel.

Wij produceren al onze producten in onze eigen fabriek en om die reden kunnen we de kwaliteit op een dergelijk hoog niveau garanderen. Naast onze fabriek hebben we eigen ontwerp- en tekenafdeling hierdoor kunnen we onze klanten ondersteuning bieden gedurende het hele proces.