Scootmobiel kopen

Een scootmobiel kopen doet u niet zomaar. U wilt natuurlijk een zeer weloverwogen keuze maken. U wilt immers comfortabel en veilig op weg. Scootplaza helpt u graag met het maken van de beste keuze gericht op úw wensen en behoeften. Om er zeker van te zijn dat u het model kiest die het beste bij u past, hebben wij een aantal aandachtspunten voor u op een rijtje gezet.

1. Kiest u voor drie of vier wielen?

De driewielers zijn wat lichter in gewicht, extra wendbaar en hebben een kleine draaicirkel. Handig voor binnengebruik of korte ritjes.

De modellen met vier wielen zijn wat zwaarder en extra stabiel. Ideaal voor langere buitenritten. Hij ligt stevig op de weg en vangt hobbels en kuilen in de weg moeiteloos op.

2. Opvouwbaar of vast, wat kiest u?

Er zijn opvouwbare en niet-opvouwbare modellen. Een opvouwbaar exemplaar klapt u gemakkelijk in en legt u zo in de achterbak van uw auto. Ideaal als u hem op vakantie mee wilt nemen of als u geen langere tijd achterelkaar kunt lopen. Een vast model kiest u wanneer u minder mobiel bent en meer afhankelijk bent van een scootmobiel. Deze modellen zijn wat zwaarder, hebben extra stabiliteit en zijn eenvoudig te bedienen.